Schoonmaakbedrijf Correct - vestiging Gorinchem
Techniekweg 15, 4207 HC Gorinchem
T. 0183 - 620 002 | E. info@correct-schoonmaak.nl

Glasbewassing

Heldere, schone ramen leveren een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van uw bedrijfspand. Glasbewassing is een vak apart, handmatig, op de ladder of indien nodig i.v.m. bereikbaarheid of veiligheid, met behulp van een hoogwerker. Wij hebben gediplomeerde en ervaren glazenwassers in dienst.

Glasbewassing met hoogwerker Pellikaan bv

Met Osmose glasbewassing wordt gebruik gemaakt van puur osmosewater voor een streeploos oppervlak. Osmose is een proces waarbij leidingwater, door een zogenaamd half doorlatend membraam stroomt dat wel de vloeistof doorlaat, maar niet de opgeloste stoffen. Hierdoor krijg je zuiver water.
Bij de verdamping van gewoon leidingwater blijven de opgeloste zouten achter waardoor je strepen krijgt. Omdat deze in osmosewater niet meer aanwezig zijn krijg je een streeploos resultaat.

Osmosewater heeft een bijzonder reinigend vermogen waardoor gebruik van chemie niet nodig is (dus niet milieubelastend). Dit maakt telescoop glasbewassing geschikt voor het gebruik op alle gladde oppervlakken. Niet alleen glas, maar ook damwandprofielen bijvoorbeeld.

Overige schoonmaakdiensten

Klikt u hieronder voor meer informatie over al onze schoonmaakdiensten.